Siirry pääsisältöön

TIE­DON­SAAN­TI­PAL­VE­LUT

TIE­DON­SAAN­TI­PAL­VE­LUT

Tiedonsaantipalveluiden esittely

 

Tiedonsaantipalvelut on Veikkaus oy:n avustuksella toimiva hanke, jota hallinnoi Pohjois-Karjalan Näkövammaiset ry. Toimialueena Pohjois-Karjala.

Tiedonsaantipalveluiden kokonaistavoitteena on luoda toimivia, luotettavia sähköisiä asiointimalleja ja tietoteknisiä ratkaisuja yksittäisten näkövammaisten ja näkövammaiskerhojen käyttöön. Palvelun tavoitteena on tukea yksittäisten näkövammaisten yhteisöllisyyttä ja hankkia työkaluja, joilla vastataan hallitusohjelman asettamiin haasteisiin kaikkien tietoyhteiskunnasta alueellisella tasolla. Tähän pyritään mm. järjestämällä atk-koulutusta, henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa.

Ohjaus ja neuvonta

Jos sinulla on ongelmia tietokoneen kanssa, pitäisi asentaa uusi ohjelma tai laite, tarvitset opastusta Daisy-laitteen kanssa tai haluat äänitekstipalvelun televisioosi, mutta työ on hankalaa näkövamman ja tietotaidon puuttumisen vuoksi, pyrimme auttamaan tässä.

Apua saat soittamalla puhelinnumeroon 044 771 1159 Jarno Mandelin tai sähköpostilla jarno.mandelin@pknv.fi. Kartoitamme ongelman ja sovimme jatkotoimenpiteistä, tarvittaessa tulemme luoksesi hoitamaan asian. Palvelu on näkövammaisille maksutonta.

 

Täältä- Ulkoinen linkki löydät näkövammaisille tehtyjä digiohjeita, joita julkaisevat näkövammaisia kouluttavat tietotekniikan ammattilaiset.