KER­HO­JEN IL­MOI­TUK­SIA


Joensuun näkövammaisten kerho kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 12.3. kello 12. Maistelemme juustoja Marttojen opastuksella. Tervetuloa niin uudet kuin entisetkin kerholaiset! Terveisin Merja.

Lisäksi muistutuksena niille, jotka ovat ilmoittautuneet Mokkamaahan, niin päivä on keskiviikko 3.4. ja sinne voi mennä joko suoraan tai tulla toimiston eteen kello 18 mennessä, niin kävellään yhdessä sinne.


Keski-Karjalan näkövammaisten kerho kokoontuu keskiviikkona 3.4.2019 kello 13-15 Tohmajärven seurakuntakeskuksella, osoite Maiju Lassilan tie 16, Tohmajärvi. Ohjelmassa asiaa luustosta ja kanttori laulattaa lapsuuden aikaisia lauluja. Tervetuloa, toivottaa Anja.


Liperin huhtikuun kerho on kahdeksas päivä, kellon aika on 12-14. Paikka on Liperin seurakunnan leirikeskus Kuoringan rannalla. Osoite on Käsämäntie 34. Tervetuloa kaikki aikaisemmin käyneet kerholaiset ja mukavaa on että tulisi uusia meidän mukavaan seuraan, toivottelee Hannu.


Juuan näkövammaisten kerho kokoontuu perjantaina 12.4.2019 kello 12-14 seurakuntakeskuksella. Teemme mehiläisvahakynttilöitä puheenjohtaja Marjatta Lackmanin opastuksella. Myös tiedonsaantivastaava Jouni Keränen on paikalla kello 13:n jälkeen. Tervetuloa toivottavat Raimo ja Päivi.


Ilomantsin näkövammaisten kerho kokoontuu maanantaina 15.4.2019 kello 12 ev.lut. seurakuntatalolla. Ohjelmassa pääsiäispolku. Tervetuloa, toivottaa Anja.


Kontiolahden näkövammaisten kerho kokoontuu keskiviikkona 17.4.2019 kello 11-13.30 alkaen ruokailulla

Kotiseutukeskuksessa, Vierevänniementie 5. Ruoka maksaa yhden euron. Tervetuloa, toivottavat Rami ja Inka.


Polvijärven näkövammaisten kerho kokoontuu tiistaina 23.4.2019 kello 13 seurakuntatalolla. Tervetuloa, toivottavat Kari ja Marjut.


Joensuun näkövammaisten kerho kokoontuu pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 23.4. kello 12. Vieraaksemme tulee diabetes-kerholaisia, joiden kanssa teemme pieniä kävelylenkkejä kaupungilla. Myös kahvia on tarjolla.

Tervetuloa!

Eduskuntavaalien lipasvahdit ovat jo tiedossa, mutta koska eurovaalit painavat päälle, olisi huhtikuussa hyvää aikaa miettiä, voisiko joku uusi ihminen tulla lippaan vahdiksi. Työ ei ole vaikeaa, vaan istumista ja aina kun kilahtaa, sanoo kiitos!  Lipasta voi vahtia haluamansa ajan eli voi sopia vaikka tunnin tai kolmen tunnin vuorosta. Jos lippaan vahtina istuminen alkoi kiinnostaa, soitathan Merjalle puhelin 050 5972 771, kiitos.

Joensuun kaupunginteatterilta pyydettiin muistuttamaan, että näkövammaisen opas pääsee teatteriin ystävän lipun hinnalla eli kuudella eurolla. Tämä ei välttämättä päde vierailunäytöksissä.


Lisäksi opaskoirasta kannattaa kertoa lippuja hakiessaan, jolloin voidaan ainakin pienellä näyttämöllä järjestää paikat eturivistä, niin että koira sopii olemaan siinä.


Nurmeksen näkövammaisten kerho kokoontuu Porokylän Ystävänpysäkillä, osoitteessa Porokylänkatu 5. torstaina 25.4. klo 12-14. Vieraaksemme tulee silloin Joosua Tolvanen kitaroineen laulattamaan meitä ja esittämään toivelaulujamme. Mukana Sanna, Paula, Lea ja Raija.

Toivotamme kerholaisemme sydämellisesti tervetulleiksi.