KER­HO­JEN IL­MOI­TUK­SIA

Tuupovaaran näkövammaisten kerho kokoontuu perjantaina 8.2.2019 kello 13 seurakuntatalolla. Tervetuloa, toivottaa Suvi.


Ilomantsin näkövammaisten kerho kokoontuu ev.lut. seurakuntatalolla maanantaina 11.2. ja 11.3. kello 12. Tervetuloa, toivottavat Anja ja Suvi.


Liperin helmikuun kerho on 11. päivä. Kellon aika on 12-14. Paikka on Liperin seurakunnan leirikeskus Kuoringan rannalla. Osoite on Käsämäntie 34. Vieraaksi on lupautunut tulemaan tiedonsaantivastaava Jouni Keränen yhdistyksen toimistolta. Tervetuloa kaikki entiset kuin myös uudet kerholaiset mukaan, olisi mukava saada uusia sinne meidän seuraan. Toivottelee näin Hannu.


Juuan näkövammaisten kerho kokoontuu perjantaina 15.2.2019 kello 12-14 seurakuntakeskuksella. Tervetuloa, toivotta Raimo.


Joensuun näkövammaisten kerhon helmikuun tapaaminen on 19. päivä tiistaina kello 12. Vieraaksemme tulee kolme jalkahoitajaopiskelijaa. He kertovat jalkavaivoista ja niiden hoidosta sekä apuvälineistä jalkojen hoidossa. Kahviakin on tarjolla, joten kaikki joukolla kuuntelemaan jalkojen hoidon uusinta tietoa. Terveisin Merja.


Kontiolahden näkövammaisten kerho kokoontuu keskiviikkona 20.2. kello 11-13.30 Kotiseutukeskuksessa, Vierevänniementie 5. Seurakunnan ruokailuun voi osallistua kello 11 hintaan 1 euro. Tervetuloa toivottavat Rami ja Inka.


Lieksan näkövammaisten kerho kokoontuu keskiviikkona 20.2. kello 13-15 Lieksa-kodilla. Tervetuloa, toivottaa Sanna


Nurmeksen näkövammaisten kerho kokoontuu Porokylän Ystävänpysäkillä, osoitteessa Porokylänkatu 5, torstaina 28.2. kello 12-14. Vieraaksemme tulee diakonissa Sirkka Kotilainen. Sanna-diakoni on estynyt saapumasta. Tervetuloa mukaan uudet ja entiset kerholaiset, toivottelee Raija


Polvijärven näkövammaisten kerho kokoontuu tiistaina 5.3. kello 13-14.30 isolla seurakuntatalolla. Tervetuloa toivottavat Kari ja Marjut.