KER­HO­JEN IL­MOI­TUK­SIA


Ilomantsin näkövammaisten kerho kokoontuu

maanantaina 9.9.2019 kello 12 Ilomantsin ev.lut. seurakuntatalolla. Tervetuloa, toivottaa Anja.


Liperin syyskuun kerho on yhdeksäs päivä, kellon aika on 12-14, paikka on Liperin seurakunnan leirikeskus, osoite on Käsämäntie 34. Tervetuloa kaikki aikaisemmin käyneet ja myös uusia kävijöitä toivotaan. Hannu toivottaa kaikki tervetulleeksi.


Kontiolahden näkövammaisten kerho kokoontuu torstaina 12.9.2019 kello 12-13.30 seurakuntakeskuksella. Suunnitellaan syyskauden ohjelmaa. Tervetuloa, toivottaa Rami.


Keski-Karjalan näkövammaisten kerho kokoontuu keskiviikkona 18.9. kello 13-15 Tarinatuvalla, osoite Kinnulantie 4, Rääkkylä. Muistellaan kesän tapahtumia ja jumpataan. Tervetulo, toivottaa Anja.


Polvijärven näkövammaisten kerho kokoontuu tiistaina 24.9.
kello 13-14.30 seurakuntatalolla. Tervetuloa toivottaa Kari.


Nurmeksen ja Valtimon näkövammaisten kerho kokoontuu aloittamaan syksyn toimintaa Porokylän Ystävänpysäkille torstaina 19.9. klo 12-14. Muistelemme kulunutta kesää ja suunnittelemme uutta kerhokautta.

Seuraava tapaamisemme on maanantaina 7.10. Silloin teemme retken Majatalo Pihlajapuuhun, jossa  Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n järjestämällä askartelukurssilla ohjaaja Marianne Teittinen neuvoo tekemään paperityönä linnun ja valmistamaan mehiläisvahakynttilöitä. Menemme Ollin bussilla ja olemme perillä klo 10. Kotiinlähtö on klo 15. Perillä myös ruokailemme ja kahvittelemme ja tauoilla rentoudumme.

Kuntoutusohjaaja Mari Hämäläinen tulee lokakuun loppupuolella myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana pitämään vastaanottoa Nurmeksen terveysaseman tiloissa. Vastaanotosta ja ajanvarauksista tarkemmin seuraavassa Kellokkaassa 3.10.

Mari tulee myös kerhomme vieraaksi 31.10.

Hyvää ja aurinkoista alkusyksyä teille kaikille! Sydämellisesti tervetuloa mukaan kaikkiin kokoontumisiimme toivottavat Raija, Lea ja Sanna


Joensuun näkövammaisten kerho aloittaa syyskautensa paistamalla makkaraa Kukkolan kodalla osoitteessa Vanha Valtatie 70. Ajankohta on keskiviikkona 18.9. kello 12. Kahvittelun ja makkaranpaiston lomassa voi käydä kävelemässä vähän puulajipuistossakin. Tarja Malisen kosketeltava keramiikkanäyttely ei ole enää paikalla, mutta ilmoittelen, kun se tulee Nepenmäen kirjastoon. Olisi kivaa jos ilmoittelisit, oletko tulossa, niin osaamme ostaa tarpeeksi makkaraa ynnä muuta syötävää. Ilmoittautua voi Merjalle puh. 050 5972 771 tai merja.hyvonen@live.fi

 Tervetuloa uudet ja entiset kerholaiset!
 Terveisin Merja